Buraya duyuru, yenilik, tebrik, twitter akışı veya herhangi bir şey gelebilir..
Facebook | Twitter | Youtube | Google

Bimeks taksit yapmaya devam ediyor

Bimeks taksit yapmaya devam ediyor İçin Etkili Aramalar :
Bimeks Teknoloji Mağazaları üzerinden yapacağınız Cep Telefonu alımlarında Hediye Çeki Sistemi ile Cep Telefonu – Akıllı Telefon satışlarında 9 Ay Taksit İmkânından faydalanabiliyorsunuz.
 Teknoloji Mağazaları da sisteme adapte olarak Cihaz Bedelinin %75’i Oranında Hediye Çeki kullanma şartıyla beraber dileyen müşterilerine Kredi Kartına Taksit ile Cep Telefonu Satışı yapabiliyor.
Öncelikle Aksesuar kategorisinde satışı yapılan Hediye Çeki satışının Taksitli olarak müşteriye yapıldığı mağazalarda daha sonra Telefon satışında o çekler kullanılarak hızlı bir şekilde Taksitli Telefon Satışı yapılmış oluyor.
Sistem içerisinde cihaz bedelinin tamamını taksit yaptırmak ise ne yazık ki, mümkün değil. Bimeks bu noktada %75 Hediye Çeki – %25 Nakit veya Tek Çekim sınırı koymuş durumda.

 Mağazalarında Cep Telefonuna 9 Ay Taksit İmkânı
Buna göre 2000 TL’lik bir Akıllı Telefon almak isteyen müşteri öncelikle kasadan 1500 TL’lik Hediye Çeki alımı yapıyor ve bu çeki 9 Ay Taksit ile alıyor.
Daha sonra cihazı alan müşteri Hediye Çeki ile cihaz bedelinin 1500 TL’lik kısmını ödüyor. Kalan kısım ise Kredi Kartı Tek Çekim veya Nakit olarak sisteme giriliyor ve müşteriye telefon teslim ediliyor.
Bu noktada aklında Telefon Almak olan varsa ve Taksit Sınırı sebebiyle nakit almak zorunda kaldığını düşünen varsa en kısa sürede Bimeks Teknoloji Mağazasının yolunu tutabilirler.
Bu arada bu çalışma WEB Satışlarında geçerli değil gibi görünüyor. Sadece Mağazalarda uygulanır durumda.
Bir önceki yazımız olan Vatan Bilgisayar Tüm Ürünlerde 12 AY Taksit Yapmaya Devam Ediyor başlıklı makalemizde Cep Telefonuna Taksit, Kredi Kartına 12 Ay Taksit ve Kredi Kartına Taksit hakkında bilgiler verilmektedir.


Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?